Blanka Vlašić: Više ništa ne mijenjam na sebi

Naša atletska diva, koja je u subotu proslavila 25. rođendan, otkrila je u intervjuu za Gloriju detalje oko operacije nosa, ali i zašto je sada najsretnija u životu te je, kazavši kako je zadovoljna svojim tijelom, poručila: "Velike grudi više nisu in, sad se cijeni dobra guza."


"Više se ne sjećam kako mi je nos izgledao prije. Čini mi se kao da mi je uvijek bio ovakav. Zapravo, i dalje je to moj stari nos, samo je ravniji – otvoreno je progovorila naša najbolja atletičarka Blanka Vlašić u intervjuu za Gloriju, objavljenom u novom broju koji se na kioscima može kupiti od četvrtka, 13. studenog. U prvom razgovoru za neke novine nakon što se prije mjesec i pol dana podvrgnula estetskoj operaciji nosa, Blanka je Glorijinoj novinarki Dolores Tolić iskreno i samouvjereno odgovarala na sva pitanja, pa tako i na ono o novome, ravnom nosu.


- Ovaj zahvat usporedila bih s odlaskom zubaru: operacija traje samo pola sata, a već poslije dva sata mo­­žete napustiti kliniku. Dva dana kasnije već sam nas­­tavila trenirati. Najgore je bilo va­­đenje tampona iz nosa poslije ne­­koliko dana, no to je bilo više neugodno negoli bolno. U usporedbi s operacijom štitnjače prije tri godine ovo je šala. Tek sad vidim koliko mi je ta operacija bila traumatična, najprije zato što sam nakon nje morala mjesec dana strogo mirovati. Sre­­ćom, to je sada iza mene. Trebam sa­­mo svako jutro popiti dvije tablete i stvar je riješena – opisala je Blanka Vlašić svoje iskustvo s operacijama te dodala:
- Tu sam operaciju davno dogovorila i samo čekala pogodan trenutak. Planirala sam riješiti devijaciju septuma koja mi je otežavala disanje, što mi je kao sportašici smetalo, no kad mi je zagrebački estetski kirurg Siniša Glumičić, u čijoj sam klinici napravila zahvat, predložio da usput malo “doradi” nos, pomislila sam: “Zašto ne, kad sam već pod anestezijom?” Nikad ne bih otišla na taj zahvat samo zbog estetskih razloga. Mogla sam sa svojim “starim” nosom mirno živjeti do kraja života. U mojoj obitelji svi imaju markantnije noseve – odgovorila je splitska atletičarka na pitanje je li operacija nosa možda rođendanski dar koji je poklonila sama sebi. Naime, Blanka je prošle subote proslavila 25. rođendan, a sama priznaje da nikada nije bila sretnija.

 


- Ne moram biti zaljubljena da bih bila sretna. Neke sam stvari riješila sama sa sobom, a kad je čovjek zadovoljan iznutra, to se vidi i izvana – kazala je Blanka Vlašić, napomenuvši da ne postoji nova ljubav u njezinom životu te da je s bivšim dečkom Antonijem Ergotićem ostala u dobrim odnosima.
Svjetska prvakinja u skoku u vis progovorila je i o svojim životnim uvjerenjima, pogledu na udaju, kakve muškarce voli i koliko joj je bitna kozmetika. A za kraj, odgovorila je i na pitanje hoće li „poboljšati“ još neki dio svojega tijela.
S obzirom na građu svog tijela, mislim da je na meni sve prave veličine. Osim toga, velike grudi više nisu in. Sad se cijeni dobra guza – kazala je Blanka Vlašić u intervjuu za Gloriju.